mr. L.C.H. Karstanje

mr. B. Karstanje

Persoonlijke aandacht en gedetailleerd oog voor de belangen van de cliënt; deze uitgangspunten vormen voor mr. L.C.H. (Bert) Karstanje de basis van zijn werkzaamheden als advocaat bij MKS Advocaten.

Tijdens zijn rechtenstudie heeft hij enige tijd in een rechtswinkel gewerkt. Na afronding van zijn universitaire studie Bedrijfsrecht in Leiden, is mr. Karstanje een korte periode als jurist bij een verzekeringsmaatschappij werkzaam geweest, waarna hij de overstap naar de advocatuur heeft gemaakt. Mr. Karstanje is binnen MKS Advocaten een ervaren specialist in zaken betreffende het Midden- en Kleinbedrijf. MKB-ondernemers kunnen bij hem terecht voor onroerend goed kwesties, huur- en verhuur van gebouwen, incasso van geldvorderingen, arbeidsrecht. De cliënt mag daarbij volledig rekenen op persoonlijke aandacht, optimale kennis van wet- en regelgeving, uiterste discretie en een vast aanspreekpunt.

In zijn vrije tijd verricht mr. Karstanje enige bestuursfuncties in kerkelijke organisaties en een vereniging van eigenaren.